Tuesday, September 20

Z

Tiba tiba teringat dulu masa form 2, ada sorang member ni nama Z. Kawan baik jugak lah, sekelas dengan aku. Biasa lah malam sabtu memang malam bebas so aku dengan Humai pergi lepak dekat kelas je usha usha perilaku manusia.

Long story short, si Z ni tiba tiba macam confess dekat. Aku macam bladidefakwat??! Masa tu dekat kelas Gamma ingat lagi aku. Tiba tiba dia macam melutut dekat aku - what? Entah macam mana pulak kemudiannya kitorang duduk dkt pintu belakang kelas aku, aku duduk la atas kerusi macam biasa. Dia pulak tiba tiba macam duduk melutut mencangkung gitu.

Takde apa pun. Saje teringat sebab baru lepas nampak dia dekat Facebook. Lawok ahh rasa. Tapi dia baik. Aku tak ingat kenapa aku tak suka dia dulu. Aku bagi alasan aku nak belajar la apa la padahal tak lama lepas tu ke sebelum tu aku couple dengan F. Cambodooo.

Kesian dia. Lulz. Nanti aku hantar kad hantaran aku dengan U k.

No comments: